Keolis breidt dienstregeling verder uit

REGIO – Per 31 mei heeft Keolis de dienstregeling in Almere, Gelderland, Overijssel en de provincie Utrecht verder uitgebreid. Vanaf deze datum rijden het maximale aantal bussen, dat onder de huidige corona-omstandigheden mogelijk is. Daar waar nodig, bijvoorbeeld op drukke (spits)tijden of naar populaire bestemmingen, zet Keolis extra bussen in. Ook staan er extra bussen stand-by.

Op deze manier is de vervoersorganisatie in de gelegenheid om drukte in de bussen op te vangen en Nederland op een veilige manier bereikbaar te houden. De uitgebreide dienstregeling geldt voor de zomerperiode. “Wij blijven reizigers adviseren om alleen met het ov te reizen als het echt nodig is, drukke (spits)tijden te vermijden en zoveel mogelijk alleen te reizen”, aldus Keolis.

Wat verandert er?
De OV-bedrijven hebben samen met de overheid gewerkt aan het OV-protocol. Hierin staan maatregelen voor een veilig gebruik van het openbaar vervoer. Per 1 juni worden in het OV, in Nederland de volgende maatregelen genomen, om verantwoord reizen mogelijk te maken:

*Reis alleen als dat echt nodig is
*Het dragen van een niet-medisch mondkapje is verplicht in onze bussen en treinen voor reizigers van 13 jaar of ouder
*Houd voldoende afstand in het voertuig en bij het in- en uitstappen
*Vermijd drukke (spits)tijden
*Volg de instructies in het voertuig
*Houd rekening met elkaar

Zie verder: staging2.keolis.nl/coronavirus/veelgestelde-vragen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.