Kees Huls: Dertiende provincie in Nederland: Traditia

Ingezonden brief

Als een prominent VVD’er dan eindelijk eens wat zinnigs zegt over sociale onderwerpen, staat opeens een deel van Nederland op zijn kop en trekken de toetsenbord- terroristen weer ten strijde en moet de VVD alles uit de kast halen om de gemoederen te sussen. Maar het zal allemaal tevergeefs blijven, hoewel stemmenverlies hen natuurlijk fataal kan worden en de weldenkende mensen ook in de problemen kan brengen doordat de groei van partijen als PVV en FvD een grote bedreiging zal vormen voor onze levenskwaliteit.

Tijd voor een rigoureuze oplossing: Oprichting van een onafhankelijk grondgebied binnen het Koninkrijk (zoiets als Aruba), of eventueel totaal onafhankelijk, omdat deze lieden vaak overal tegen zijn, maar ik probeer Koningshuis- tradities hoog te houden. Dit land kan opgespoten worden in het IJsselmeer, waar ooit de Markerwaard gepland was en voorzien worden van hoge dijken en muren om “opvreters” buiten te houden.

Er zal een kasteel gebouwd worden met Baron Thierry van Muileesel thoe Baudet (Muilezel is de NL vertaling van Baudet) of Gerardus Ridder van Niets tot Wilders als landheer. Ook een stuk of 3 kerken voor de diverse stromingen. Het eiland zal worden volgezet met riante plaggenhutten, bouwgronden en een dorp/ stadje voor ambachtsmensen. Bakkers mogen alleen witbrood, moorkoppen, negerzoenen en jodenkoeken verkopen. Sociale voorzieningen zijn niet toegestaan, alleen liefdewerk van de landheer of de kerken. Belastingen mogen naar eigen inzicht door de landheer en kerken geheven worden. Enige invloed op het bestuur is uitgesloten.

Het land zal geen deel uitmaken van de EU en im- en exporten zullen zwaar belast moeten worden aan de buitengrenzen. Wanneer de bewoners naar de rest van Nederland willen moeten ze een visum aanvragen. Degenen die stiekem proberen in wrakke bootjes naar Nederland te komen zullen worden opgesloten in kampen. Alleen Christelijke feestdagen zijn toegestaan en Sinterklaas mag alleen gevierd worden met pikzwarte, krompratende, bedreigende en met de roe rossende Zwarte Pieten, die kindjes echt in de zak stoppen en naar een onbewoond eiland brengen.

Er zal een ruim kanalennet opgezet worden  voor een goed OV per trekschuit en roeiboten. Alleen voor de weinige rijken zijn paarden met rijtuigen toegestaan. Trekpaarden voor boeren wel toegestaan, maar zware grond daar, dus ossen hebben de voorkeur. Onderwijs is alleen toegestaan door de kerken en geschiedenis is een verboden vak, omdat de kindjes anders aan de weet zouden komen dat de Gouden Eeuw ontstaan is doordat onze voorouders heel veel niet- katholieke mensen opvingen die op de vlucht waren voor koning Filips II van Spanje met zijn bloedrechtbanken. Met name deze Vlamingen, Fransen, Joden, Spanjaarden en Portugezen veranderden Amsterdam van een lullig vissershaventje in een wereldhaven. Vervolgens werden de VOC en WIC opgericht om te “bevrienden” met landen als Indië, Suriname en de Antillen en deze vervolgens uit te buiten. Boerenslim waren de Nederlanders toen al. Lekker zover weg dat de onderdanen van daar heel moeilijk naar het moederland konden komen.

Ik hoop dat de regering medewerking zal verlenen aan dit plan en snel stappen zal nemen omdat het de definitieve oplossing is. Alle nu ontevreden mensen zullen tevreden worden in de ideale, traditionele omstandigheden die zij zich wensen en de rest van Nederland kan zich zonder stoorzenders inzetten voor een rechtvaardige samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Voor deze “boomer” spreekt heel veel vertrouwen in deze toekomst uit het grote aantal, veelal jonge witte, demonstranten bij de BLDM manifestaties en dit zo belangrijk vinden dat zij soms een gezondheidsrisico nemen.

Welk land kan zeggen dat zoveel inwoners tevreden zijn. Voorbeeldfunctie voor Nederland!

Kees Huls
Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.