Inschrijving voor Raalter Golf Kampioenschap van start

RAALTE – Het Raalter Golf Kampioenschap gaat toch door. Op maandag 28 september vindt het golftoernooi plaats op de banen van Golfclub Zwolle. De inschrijving is inmiddels begonnen.

Iedereen, jong en oud, uit de gemeente Raalte (ook oud-inwoners) kan meedoen. Voorwaarde is wel dat men beschikt over een golfvaardigheidsbewijs GVB en/of een geregistreerde handicap. De organisatie blijft de richtlijnen van het RIVM volgen. Mochten in september andere regels gelden, dan kan dat uiteraard effect hebben op het evenement.

Aanvang is om 11.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@raaltegolfkampioenschap.nl met vermelding van de handicap en eventueel lidmaatschap van (welke) golfbaan. De deelnamekosten bedragen 65 euro, inclusief baanhuur, koffie/thee, ballen om in te slaan, een lunchpakket en een walking diner na afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.