In Olst-Wijhe ‘stroomt de liefde’ voor lokale ondernemers

WIJHE – ‘Hier stroomt de liefde’. Met die woorden heeft de gemeente Olst-Wijhe vorige week een bijzondere campagne gelanceerd. Het doel? Aandacht vragen voor lokale ondernemers en voor producten van dichtbij. De campagne is een samenwerking tussen de gemeente, Gastvrij Wijhe en Go Olst.

Belangrijk onderdeel van de campagne is een online platform waarin inwoners kennis kunnen maken met de lokale winkeliers en hun aanbod. Het is allemaal te vinden op olst.hierstroomtdeijssel.nl/liefde en wijhe.hierstroomtdeijssel.nl/liefde. Eerst even online kijken en dan offline winkelen, gewoon om de hoek. “De naam van de campagne is een directe verwijzing naar de IJssel die zo kenmerkend is voor onze dorpen en regio”, vertelt wethouder Hans Olthof. “Met de campagne doen we een beroep op die betrokkenheid en roepen we onze inwoners op vooral ook nu lokaal hun inkopen te doen.”

Op de eerder genoemde websites zijn naast informatie over winkeliers, aanbod en acties onder meer ook posters te vinden. Om te downloaden en voor het raam te hangen om zo te laten zien dat de lokale winkeliers worden gesteund.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.