HOFtheater heropent haar deuren met intiem theaterconcert

RAALTE – Per 1 juni mogen theaters hun deuren weer openen voor 30 personen. Voor het HOFtheater aanleiding om te starten met een coronabestendig, maar minstens zo bijzonder theaterconcert. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni treden Erik Neimeijer en Corné van Woerdekom in totaal maarliefst vijf keer op in het Raalter theater met Love Hurts.


Erik Neimeijer brengt samen met violist Corné van Woerdekom een ode aan de beste Amerikaanse songwriters. Erik en Corné zouden normaal gesproken in deze tijd de festivals platspelen met hun bands Bökkers en Scrum, maar het coronavirus schopte deze plannen in de war. Ze besloten de handen ineen te slaan en zich van een andere kant te laten zien. In een intieme setting brengen zij de mooiste liedjes van o.a. Paul Simon, Randy Newman, Willie Nelson, Bruce Springsteen, Tom Waits, Ray Charles en andere groten der Americana. Sfeervol gearrangeerd met zang, piano, viool en gitaar. Na afloop is er een gezellige borrel en worden Neimeijer’s schilderijen geëxposeerd.

Er zijn op vrijdag 26 juni en zaterdag 27 juni voorstellingen op diverse tijden. Kaarten à  € 18,50 incl. consumptie zijn verkrijgbaar via staging2.HOFtheater.nl. Alle RIVM-richtlijnen worden opgevolgd en de veiligheid van de gasten en de eigen medewerkers staat voorop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.