Het Natuurrijk in Vilsteren omgetoverd tot sprookjespark

VILSTEREN – “De omgeving, de natuur en het prachtige zomerweer zijn natuurlijk al sprookjesachtig, maar vandaag is het nog extra mooi. Onze school lijkt wel een attractiepark”, zegt locatieleider Sharon Broekroelofs. De leerlingen van basisschool Het Natuurrijk in Vilsteren zouden dit jaar op schoolreisje gaan, maar dat kon niet doorgaan. Het werd ludiek opgelost: het schoolplein werd omgetoverd tot een sprookjespark.

Eigenlijk is het uit nood geboren dat de school en de kinderopvang zijn omgetoverd tot een soort mini-Efteling. Er zijn scholen die er voor hebben gekozen om alsnog op schoolreis te gaan, maar dat vonden de juffen en meesters van Het Natuurrijk geen goed idee. “We halen het schoolreisje nu gewoon naar ons schoolplein! Zo hebben we springkussens, spelletjes, diverse thema’s en natuurlijk een patatje.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.