Haarles Feest net even iets anders

HAARLE – Het Haarles Feest kon dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet doorgaan. Tenminste niet in fysieke zin. Maar de organisatoren besloten al snel om het hoofd niet te laten hangen en kwamen vervolgens met een onlineversie. En zo was het afgelopen weekend toch nog een beetje feest in Haarle.

Het programma begon vrijdagavond met een quiz waaraan 120 teams deelnamen. Gewoon thuis met vrienden en/of familie of in de kroeg. Zaterdag was er een speurtocht door het dorp voor de basisschooljeugd. Daarnaast begon in de namiddag de Haarles Feest Proost Show. Een paar uurtjes feestmuziek met Haarlese DJ’s als Blonde Geert en Hoempa Henk (op de foto), gewoon online te volgen. Zondag werd het programma afgesloten met de Thuis voor de Buis Woonkamer Bingo.

Emiel Koers toont zich namens de organisatie tevreden. “In eerste instantie was het natuurlijk jammer dat het niet door kon gaan, maar we zeiden meteen tegen elkaar: ‘we gaan wel wat doen’. Ja, ’t was wat anders, maar we kijken terug op een leuk weekend. We kregen goede reacties en daar doe je het voor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.