Home / Nieuws / ‘Grote woningbehoefte in Haarle’

‘Grote woningbehoefte in Haarle’

HAARLE – Werkgroep Wonen van het Plaatselijk Belang Haarle heeft onlangs een enquête gehouden onder de inwoners van Haarle. Op deze manier wilde ze de woningnood in kaart brengen. In de woonvisie van de gemeente Hellendoorn wordt opgeroepen om samen te werken om kwalitatieve woningen te realiseren.

Onderzoeksbureau KAW heeft de resultaten vertaald in een professionele analyse. “Er is een grotere aantoonbare woningbehoefte dan vooraf verwacht werd”, laat Plaatselijk Belang Haarle weten. “Zo hebben honderd jongeren aangegeven de komende vijf jaar een woning in Haarle te zoeken.”

De analyse is gedeeld met de betrokken partijen, om zo in te zetten op concrete bouwplannen. De analyse is vanaf 3 juni beschikbaar op www.haarle.com/wonen

Lees ook

Gerlant: Nieuwe buren

Het college van B&W in Raalte wil verder met de plannen voor de energietransitie. Ze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.