Groen licht voor twaalfde editie van voetbaldagen

REGIO – De Voetbal Academie presenteert van 6 tot en met 11 juli de twaalfde editie van de jaarlijkse Voetbaldagen. Het gebeuren vindt plaats op de velden van Wijhe ’92.

“Het was lang onzeker of het door kon gaan”, vertelt Daan Koerhuis, de oprichter van de Voetbal Academie. “Wij zijn dan ook heel erg blij dat we het groene licht hebben gekregen.” Alle voetballers uit de regio die spelen in JO-9 t/m JO-15 kunnen deelnemen aan dit voetbalfestijn. De voetbalweek is opgesplitst in een voetbal 3-daagse voor spelers van JO-9 tot en met JO-11 van 6 tot en met 8 juli en één voor spelers van JO-12 tot en met JO-15 van 9 tot en met 11 juli. Aanmelden is mogelijk via staging2.devoetbalacademie.nl. Deelname kost 99 euro. Centraal staat voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Op allerlei manieren worden er spelletjes, competities en uitdagingen georganiseerd. Tien trainers gaan er alles aan doen om er leuke en leerzame dagen van te maken. “Prestatie staat niet centraal! Plezier, beleving en het enthousiasme van ieder individu vergroten is ons doel.”

Foto: Ineke van Wijhe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.