Home / Sallandcentraal / Gratis app vol boeken van de bieb
.

Gratis app vol boeken van de bieb

REGIO – In de zomervakantie heeft de Bibliotheek een cadeautje voor alle liefhebbers van een goed verhaal. Met de gratis app VakantieBieb kan iedereen genieten van tientallen e-books en luisterboeken voor jong en oud, van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief. De app is ook beschikbaar voor mensen die geen lid zijn van de bieb.

Zoals elk jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken, als ze doorgeven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is, kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen van 1 juli tot en met 31 augustus 2020. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland.

Voor meer informatie zie www.vakantiebieb.nl.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.