Ernstig gewonde man aangetroffen in Raalte

RAALTE – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie rond 03.00 een gewonde man aangetroffen. De man is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer werd gevonden op het fietspad, gelegen langs de N348, ter hoogte van hectometerpaal 65. Naast hem lang zijn mountainbike.

Uit een getuigenverklaring is gebleken dat er tussen 02.45 en 03.00 een groep van zes jongeren, waaronder één dame, op nagenoeg dezelfde locatie heeft gestaan. De politie wil graag in contact komen met deze personen. Ook is de politie op zoek naar andere getuigen om meer duidelijkheid te krijgen.

De politie is te bereiken via 0900-8844 of een privébericht op Facebook.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.