Home / tweetpost / Drie leerlingen van Carmel College Salland winnen prijs met profielwerkstuk

Drie leerlingen van Carmel College Salland winnen prijs met profielwerkstuk

RAALTE – Drie leerlingen van het Carmel College Salland hebben met hun profielwerkstuk de Sybren van Tuinenfonds profielwerkstukkenprijs voor streektaal en regionale geschiedenis gewonnen. Daarvoor ontvingen ze een gezamenlijke cheque van 250 euro. Paulien Veldhuis, Suzan Elshof en Julia Pronk van de HAVO hebben een profielwerkstuk geschreven over de rol van de katholieke kerk in Nederland en hoe deze rol binnen de gemeenschap van Luttenberg is veranderd in de periode van 1950 tot nu.

De jury van de prijs bestaat uit historici van de organiserende instellingen. Uit alle inzendingen voor de prijs heeft de jury het project van Paulien, Suzan en Julia als beste beoordeeld. De scholieren werden geprezen om het diepgaande onderzoek en de interviews die ze af hebben genomen.

 

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.