Drie leerlingen van Carmel College Salland winnen prijs met profielwerkstuk

RAALTE – Drie leerlingen van het Carmel College Salland hebben met hun profielwerkstuk de Sybren van Tuinenfonds profielwerkstukkenprijs voor streektaal en regionale geschiedenis gewonnen. Daarvoor ontvingen ze een gezamenlijke cheque van 250 euro. Paulien Veldhuis, Suzan Elshof en Julia Pronk van de HAVO hebben een profielwerkstuk geschreven over de rol van de katholieke kerk in Nederland en hoe deze rol binnen de gemeenschap van Luttenberg is veranderd in de periode van 1950 tot nu.

De jury van de prijs bestaat uit historici van de organiserende instellingen. Uit alle inzendingen voor de prijs heeft de jury het project van Paulien, Suzan en Julia als beste beoordeeld. De scholieren werden geprezen om het diepgaande onderzoek en de interviews die ze af hebben genomen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.