Donateursactie van muziekvereniging Polyhymnia

LEMELERVELD – In deze tijd is het niet verstandig om als muziekvereniging te collecteren langs de deuren. Daarom besloot Polyhymnia uit Lemelerveld dit jaar de donateursactie op een andere manier uit te voeren. Via een flyer kunnen gulle gevers een bedrag overmaken naar de muziekvereniging.

Foto: Polyhymnia tijdens het Kerstconcert (archief)

Tussen 15 en 20 juni worden de flyers bezorgd. Op deze flyer staat precies aangegeven hoe er gedoneerd kan worden. En zo’n donatie is in deze tijd hard nodig. “De vereniging heeft te kampen met het feit dat nagenoeg alle buitenoptredens -en dus ook de inkomsten daarvan- niet zijn doorgegaan. De noodzaak van de donateursactie is er dus wel degelijk. Maar tegelijkertijd hebben we begrip voor ieders situatie”, laat de muziekvereniging weten.

Nieuwe outfit
Al jaren is er binnen de vereniging de wens om de leden een nieuw uniform te geven. Inmiddels zijn zowel de jeugd als de A-groepen in het nieuw gestoken. De presentatie hiervan zou tijdens de jaaruitvoering in april plaatsvinden, maar ook dat viel in het water. “Wij hopen dat het mogelijk zal zijn om het uniform in het najaar alsnog te presenteren.”

Jubileum
In september van dit jaar bestaat de muziekvereniging 60 jaar. Om dit te vieren staan er onder andere evenementen als ‘De beste zangers van Lemelerveld’ en een ‘Blazersfestival’ op de planning. Door het coronavirus zijn de repetities volledig stil komen te liggen en vindt de vereniging dat het op dit moment niet gepast is om het jubileum te vieren. Daarom is besloten om het muzikale weekend te verplaatsen naar het voorjaar van 2021.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.