Dienstregeling Keolis verder uitgebreid

REGIO – Keolis heeft per 31 mei de dienstregeling in haar werkgebied, dus ook Overijssel, verder uitgebreid. Het bedrijf rijdt sinds die datum met het maximale aantal bussen dat onder de huidige corona-omstandigheden mogelijk is.

Keolis adviseert om alleen met het OV te reizen als dat echt nodig is, drukke (spits)tijden te vermijden en zoveel mogelijk alleen te reizen. “Daar waar nodig, bijvoorbeeld op drukke (spits)tijden of naar populaire bestemmingen, zetten wij extra bussen in”, schrijft Keolis in een persbericht. “Ook staan er extra bussen stand-by. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en Nederland op een veilige manier bereikbaar te houden. De uitgebreide dienstregeling geldt voor de zomerperiode.”
De OV-bedrijven hebben samen met de overheid gewerkt aan het OV-protocol. Hierin staan maatregelen voor een veilig gebruik van het openbaar vervoer. Per 1 juni hanteert het OV in Nederland de volgende maatregelen om verantwoord reizen mogelijk te maken: het dragen van een niet-medisch mondkapje in bussen en treinen is verplicht voor reizigers van 13 jaar of ouder en reizigers dienen de instructies in het voertuig op te volgen en voldoende afstand te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.