Corona-actie van VV Heino

HEINO – Om in voetballoze tijden wat extra inkomsten te genereren, heeft VV Heino een corona-actie op poten gezet. De club verkoopt zwarte hoody’s en T-shirts met als thema Heino, niet alleen de voetbalvereniging dus, maar juist het dorp. De hoody’s en shirts zijn er in een dames-, heren- en kinderuitvoering. Er is keuze uit twee opdrukken: het woord Heino met de drie bekende klavertjes (uit het logo van de oude gemeente Heino) of een afbeelding van de skyline van Heino met onder andere de Leug’npomp, de kerk en de grote boom in de gemeentetuin. De prijs voor een hoody bedraagt 29,95 euro (23,50 euro voor kinderen) en de prijs voor een T-shirts is 18,95 euro (14,95 euro voor kinderen). De hoody’s en shirts kunnen besteld worden via staging2.vvheino.nl/vvheinocoronaaktie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.