Home / Algemeen / Corona-actie van VV Heino

Corona-actie van VV Heino

HEINO – Om in voetballoze tijden wat extra inkomsten te genereren, heeft VV Heino een corona-actie op poten gezet. De club verkoopt zwarte hoody’s en T-shirts met als thema Heino, niet alleen de voetbalvereniging dus, maar juist het dorp. De hoody’s en shirts zijn er in een dames-, heren- en kinderuitvoering. Er is keuze uit twee opdrukken: het woord Heino met de drie bekende klavertjes (uit het logo van de oude gemeente Heino) of een afbeelding van de skyline van Heino met onder andere de Leug’npomp, de kerk en de grote boom in de gemeentetuin. De prijs voor een hoody bedraagt 29,95 euro (23,50 euro voor kinderen) en de prijs voor een T-shirts is 18,95 euro (14,95 euro voor kinderen). De hoody’s en shirts kunnen besteld worden via www.vvheino.nl/vvheinocoronaaktie.

Lees ook

Preview nieuwe Peugeot 508 PSE bij Auto Palace

(Advertorial) ZWOLLE – De nieuwe Peugeot 508 PSE maakt een previewtour door Nederland. Daarbij doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.