BoerBurgerBeweging: ‘Behoud zetels voor agrarische ondernemers bij waterschappen’

REGIO – Een adviescommissie heeft onlangs, in opdracht van minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur), geconcludeerd dat het waterschap prima kan functioneren zonder de geborgde zetels voor agrarische ondernemers. De BoerBurgerBeweging is hier fel tegenstander van.

“Het afschaffen van de geborgde zetels zou betekenen dat in een functionele democratie, zoals de waterschappen nu zijn, de agrariërs niets meer te vertellen hebben”, schrijft de partij. “Praktische kennis van zaken over hoe we droogte moeten bestrijden is cruciaal. Voor onze voedselproductie en het behoud en ontwikkeling van de natuur.”

De BoerBurgerBeweging doet mee aan de aankomende Tweede Kamerverkiezingen.
 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.