Bingomarathon in Dorpshuus Heino

HEINO – Iedereen die de bingo van Evert Kruitbosch uit Heino de afgelopen maanden heeft gemist kan op herkansing. Op zaterdag 11 juli staat het Dorpshuus in Heino in het teken van de monster bingo-dag. Een hele dag bingo!

De marathon begint om 09.00 en eindigt om 21.00 . Er wordt in zes blokken van twee uur gespeeld. In ieder blok worden negen rondes en een superronde gespeeld. De kosten zijn 10,- en 2,50,- voor de superronde. De echte bikkels die de hele dag meespelen betalen geen 75,-, maar 62,50.

Er vallen mooie (geld)prijzen te winnen. De opbrengst van de marathon gaat naar het goede doel. Dit jaar wordt er gespeeld voor de carnavalsgroepen van Heino.

Bingo je mee? Dan kun je je opgeven via 0572-700212, bij de balie van het Dorpshuus of via info@dorpshuusheino.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.