Bingo in Dorpshuus

HEINO – Op donderdag 18 juni vindt er weer een bingo plaats in het Dorpshuus in Heino. Wel wat anders dan normaal: er is plek voor maximaal dertig deelnemers. Zij dienen vooraf een plekje te reserveren via info@dorpshuusheino.nl (vermeld naam en telefoonnummer).

Het prijzenpakket bestaat uit geld en cadeaubonnen. Daarnaast is er een superronde met als hoofdprijs een mooie geldprijs. Bovendien is er ook nog een verloting. De kaarten voor de bingo (negen rondes en een kop koffie of thee) kosten 10 euro. Deelname aan de superronde kost 2,50 euro. Aanvang is om 20.00 uur; de zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.