Bedrijfspand in Nijverdal voor half jaar gesloten na vondst hennepkwekerij

NIJVERDAL – Een bedrijfspand aan de Louis Braillestraat in Nijverdal is op last van burgemeester Anneke Raven voor de komende zes maanden gesloten. De politie vond er een professionele hennepkwekerij met 467 planten.

Dat meldt RTV Oost.

Het pand wordt gesloten op last van de Opiumwet. Het sluiten is niet alleen bedoeld om een einde te maken aan overlast en drugshandel, maar ook om de aanloop van drugsgebruikers en criminelen te stoppen.

Burgemeester Anneke Raven: “Wij tolereren geen drugsoverlast in onze gemeente. Daarmee treed ik op tegen het bezit en handel van drugs, omdat dit niet alleen onacceptabel is, maar bovendien een ernstige inbreuk vormt op de openbare orde en leidt tot een onveilige leefomgeving.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.