‘Balletje slaan’ bij Raalter Tennis Vereniging

RAALTE – De Raalter Tennis Vereniging (RTV) heeft zich aangesloten bij de actie ‘Balletje slaan?’ van het landelijke platform Wij Zijn Tennis. Hiermee stelt de vereniging haar deuren open voor iedereen, van jong tot oud, om op een laagdrempelige manier kennis te maken met tennis.

Net als de meeste profsporters zitten ook de professionele tennissers op dit moment werkloos thuis. Nederlands nummer één bij de mannen, Robin Haase, heeft deze gedwongen pauze aangegrepen om in actie te komen voor een gezonder Nederland. Op zijn initiatief zet de Nederlandse tenniswereld zich de komende weken in om mensen uit te nodigen op de tennisbaan. Daartoe hebben sinds 4 juni honderden tennisverenigingen uit het hele land hun deuren opengezet. Hun leden staan klaar om balletjes te slaan. Daarnaast is ook de gehele Nederlandse tennistop bij de actie betrokken, waaronder Kiki Bertens, het voltallige Nederlands Davis Cup-team, ’s werelds beste rolstoeltennisster Diede de Groot en oud-Wimbledonwinnaar Richard Krajicek.
Iedereen is welkom, zowel jeugd als senioren. Van topfitte sporters die eens wat anders willen tot de beginnende sportschoolbezoeker die door coronamaatregelen zijn klasjes mist. Mensen kunnen zich alleen of samen aanmelden. Deelname is geheel vrijblijvend en gratis. Inschrijven kan via de website wijzijntennis.nl. Zie verder ook staging2.tennis-rtv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.