Amfitheater Lommerrijk weer open

LUTTENBERG – Amfitheater Lommerrijk Luttenberg gaat weer open. Op woensdagavond 1 juli begint het seizoen met een voorleesavond. Op zondag 5 juli volgt een voorstelling van cabaretduo Bovenste Knoopje Open; de eerste van het seizoen.

Het zal uiteraard wat anders gaan dan normaal. Zo is er plek voor maximaal honderd bezoekers. Toiletten en kussentjes zijn niet aanwezig (ivm de RIVM-voorschriften). Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk, poëtisch en geëngageerd cabaret. De twee leden, allebei 23 jaar, brengen hun voorstelling ‘Tijd Zat’ op het podium. Die handelt hun over hun vaders, hun opa’s en de vaders die ze misschien ooit zullen zijn. “Tenminste, als de wereld wat minder naar de tering gaat. Maar goed. Tijd zat.” Aanvang is om 14.30 uur. De show duurt ongeveer zeventig minuten. Kaarten kosten 10 euro (inclusief welkomstdrankje). Reserveren (verplicht) is mogelijk via staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl. Lukt dit niet? Bel Irene van der Vegte, mob. 06 441 285 61.
Het Lommerrijk heeft nog meer voorstellingen gepland staan. Zo zijn er Voorleesavonden op woensdag 1 juli en de dinsdagen 7, 14 en 21 juli. Het gaat om gratis voorleessessies van circa twintig minuten voor kinderen in verschillende leeftijden. De voorleesavond op 1 juli is bestemd voor peuters van 2 tot 4 jaar, die op 7 juli voor kinderen van 4 tot 6 jaar, die op 14 juli voor 5 tot 7 jaar en op 21 juli voor 3 tot 5 jaar. Aanvang is telkens om 19.00 uur. Ouders mogen met afstand even toekijken terwijl de kinderen luisteren en kijken. Bij slecht weer wordt de sessie verschoven naar de avond erop. Verder zijn er filmavonden op 10 juli, 21 augustus en 18 september. Tenslotte verzorgt Joris Linssen op 13 september een voorstelling in het theater.

Kijk ook op Facebook en Instagram of op staging2.amfitheaterhetlommerrijkluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.