Alternatieve versie Avond4daagse Heino

HEINO – De Avond4daagse in Heino komt dit jaar met een alternatief: de Home Edition. Middels de app van eRoutes ontvangen de deelnemers routes van 2,5 km, 5 km of 10 km. Geen centraal startpunt, maar gewoon vertrekken vanaf huis. Starten kan tussen 1 juni en 31 augustus. Tussen de eerste en de vierde dag wandelen mogen maximaal twee weken zitten. Het is verder volledig aan de deelnemers hoe en wanneer ze wandelen. Aanmelding via https://eroutes.nl/nl/avond4daagse/#. Deelname kost 5 euro. Daarvoor krijgen de wandelaars vier verschillende routes via de eRoutes app. De organisatie van de Avond4daagse ontvangt voor iedere deelnemer 1 euro. Daarvoor krijgen de wandelaars, bij voltooiing van de Avond4daagse, een medaille thuisbezorgd. In verband met de betaling moeten kinderen worden aangemeld door de ouder/verzorger. Meer informatie op staging2.wandel4daagseheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.