Afhaalservice in bieb Wijhe

.

WIJHE – De Bibliotheek Salland start vanaf maandag 8 juni met een afhaalservice in Wijhe. Op maandagen van 10.00 tot 17.00 uur kunnen leden van de Bibliotheek Salland terecht in de vestiging in Wijhe. Daar kunnen ze een tasje halen dat voor hen is klaargezet.

Via de website van de Bibliotheek kunnen lezers de boeken uitzoeken die ze willen lezen. Medewerkers van de Bibliotheek zoeken de bestelling op en vullen de tasjes. Bellen of mailen voor het aanvragen van boeken is ook mogelijk. De Bibliotheek in Wijhe is alleen geopend voor het afhalen van tasjes en het inleveren van gelezen boeken. De krant lezen, studeren of anderszins in de Bibliotheek verblijven is (nog) niet mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.