30 minuten met Han Nijboer

  RAALTE – Dit theaterseizoen organiseerde het HOFtheater voor het eerst ’60 minuten met’. Hierin zet het HOFtheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten werd hen het hemd van het lijf gevraagd over werk en passie. In deze bijzondere coronatijd maakt deze theaterversie plaats voor een online livestream. Deze keer: Han Nijboer, rector van het Carmel College Salland. Deze keer is het mogelijk om het interview -met inachtneming van de RIVM-richtlijnen- bij te wonen in de theaterzaal.

  Welke studies heeft Han Nijboer gedaan? Waarom koos hij o.a. voor theologie? Hoe ziet zijn onderwijsloopbaan eruit? Wat voor een soort coaching biedt hij aan met zijn coachingsbureau? Wat heeft hij als rector bereikt op het Carmel College? En wat is zijn visie op leidinggeven? Deze, en vele andere vragen, stelt Willem Verdaasdonk aan rector Han Nijboer.

  Het is mogelijk om ‘30 minuten met Han Nijboer’ live bij te wonen vanuit de theaterzaal. Reserveren is verplicht. Een kaartje kost € 2,50 (inclusief consumptie) en is te reserveren via staging2.HOFtheater.nl.

  De livestream is woensdag 17 juni om 20.30 uur te bekijken via staging2.facebook.com/HOFtheaterRaalte.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.