2Switch Raalte weer geopend

RAALTE – Vanaf woensdag 3 juni is kringloopwinkel 2Switch aan de Heesweg 22 in Raalte weer geopend. Eerst nog drie dagen in de week, van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, maar de openingstijden kunnen in een later stadium verruimd worden. Vanwege het coronavirus besloot 2Switch in maart alle winkels, waaronder die in Raalte, te sluiten en de inzameling van bruikbare huisraad tijdelijk stop te zetten. Sindsdien werd met een kleine groep medewerkers een beperkt aantal diensten en activiteiten voortgezet (waaronder het ophalen en sorteren van textiel). Met de nodige aanpassingen in de winkels zoals looprichtingen en schermen bij de kassa’s en duidelijke voorzorgsmaatregelen kan 2Switch nu de gewenste veiligheid bieden (gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM). Vanaf woensdag 3 juni kunnen ook ophaalafspraken ingepland worden voor datums vanaf 10 juni. Dat kan zowel telefonisch als online via de website van 2Switch. Het is vooralsnog niet mogelijk om langer dan twee weken vooruit te plannen. Actuele openingstijden worden via de website van 2Switch en de social media kanalen van 2Switch gecommuniceerd. Zie verder 2switch.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.