Zwembad De Welters vanaf komend weekend geopend

WIJHE – Zwembad de Welters in Wijhe opent zaterdag 30 mei om 7.30 uur weer de poorten voor het publiek. Tot en met zaterdag 12 september kan de zwemliefhebber van maandag tot en met zondag op vaste, ruime tijden terecht in het openluchtzwembad. Bij héél mooi weer zal het seizoen verlengd worden tot en met zaterdag 19 september.

Het zwembad is dagelijks geopend voor recreatieve (banen)zwemmers en voor het diploma zwemmen voor A, B en C. Daarnaast biedt de Wijhese Zwemclub (WZC) er wederom haar trainingen voor de verdere diploma’s en de waterpoloafdeling aan.Vanwege het coronavirus treft Stichting Zwembad De Welters verschillende hygiënemaatregelen en gelden er extra reglementen. Op dit moment mogen er maximaal 150 personen gelijktijdig op het zwembadterrein aanwezig zijn. Het aantal aanwezige gasten wordt bijgehouden bij de entree van het bad. Dit aantal kan later worden aangepast, afhankelijk van de landelijke richtlijnen. Houd daarbij de website in de gaten én de mededelingen van het badpersoneel. “Begrip van een ieder is gewenst”, zo stelt de stichting in een persbericht.De voorverkoop van zwemabonnementen duurt nog tot en met vrijdag 29 mei. Dagelijks kan iedereen tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur terecht in de kantine van de Wijhese Zwemclub (WZC) op het zwembadterrein. Bij de kassa van het zwembad dient er met de PIN te worden afgerekend. Vanaf 30 mei geldt de normale prijs aan de kassa van het zwembad. De tarieven zijn aangepast vanwege de inkorting van het zwemseizoen.Zie verder staging2.zwembaddewelters.nl (waar ook de openingstijden en de extra regels te vinden zijn). Daar kan iedereen het inschrijfformulier downloaden, uitprinten, invullen en voorzien van een gelijkende pasfoto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.