Home / Sallandcentraal / Zomerspaaractie Dierckxsens ook groot succes

Zomerspaaractie Dierckxsens ook groot succes

RAALTE – De zomerspaaractie van Dierckxsens mooivoormannen in Raalte is weer een succes. In de afgelopen weken zijn al enkele honderden overhemden en polo’s bij elkaar gespaard.

De huidige actie is een vervolg op de actie van afgelopen winter. Volgende week is het de laatste week dat er spaarzegels in het Weekblad voor Salland staan. De spaarkaarten kan men inleveren tot en met 14 juni. Een volle spaarkaart (drie zegels) geeft recht op een overhemd (lange of korte mouwen) van normaal 79,95 euro voor 29,95 euro of een polo van normaal 49,95 euro voor 25 euro.

Naast een gewone spaarzegel is er ook elke week een bonuszegel te vinden in deze krant. Als die ook op de spaarkaart wordt geplakt, kan men direct nog een actieartikel kopen voor dezelfde prijs. Er geldt geen limiet voor het aantal kaarten dat kan worden ingeleverd. Om u nog wat extra kans te geven om uw kaart(en) vol te krijgen, treft u deze week een extra spaarzegel en een extra bonuszegel aan in deze krant.

Dierckxsens mooivoormannen is gevestigd aan de Herenstraat 6 in Raalte.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.