Home / Sallandcentraal / Wereldwinkel Heino weer beperkt geopend

Wereldwinkel Heino weer beperkt geopend

HEINO – De Wereldwinkel in Heino heeft besloten om de deuren weer te openen. Na weken van sluiting in verband met de coronacrisis is de winkel nu weer elke vrijdag en zaterdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur.

Voor een bezoek op een andere dag kunnen geïnteresseerden een telefonische afspraak maken met winkelcoördinatoren Henny Siebert (tel. 0572-393062, mob. 06-83563044) en Wil Vedder (tel. 0572-394199). Het team achter de Wereldwinkel bekijkt eind mei of de openingstijden verruimd kunnen worden. En: “Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM: maximaal één klant in de winkel of twee uit één gezin. De winkelmedewerker blijft op 1,5 meter afstand om eventueel advies te geven.” Betalen kan alleen met PIN.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.