VVD, CDA en Gemeentebelangen: Geef horecaondernemers in gemeente Raalte meer ruimte voor terras

RAALTE – Na het besluit van het kabinet om de terrassen mogelijk op 1 juni weer te openen zien veel ondernemers uitdagingen. Om de anderhalve meter afstand te waarborgen, kunnen minder mensen plaatsnemen op het terras. De Raalter fracties van VVD, CDA en GemeenteBelangen roepen daarom op om horecaondernemers meer ruimte te geven. In Olst-Wijhe delen de CDA- en VVD-fracties de oproep.

VVD, GemeenteBelangen en CDA hebben het college gevraagd of er afspraken gemaakt kunnen worden met horecaondernemers over de mogelijkheden om de terrassen uit te breiden. Ook wordt er gevraagd om de precariorechten aan te passen. Dit is de belasting die moet worden betaald voor het gebruik van openbare grond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.