Home / tweetpost / VVD, CDA en Gemeentebelangen: Geef horecaondernemers in gemeente Raalte meer ruimte voor terras

VVD, CDA en Gemeentebelangen: Geef horecaondernemers in gemeente Raalte meer ruimte voor terras

RAALTE – Na het besluit van het kabinet om de terrassen mogelijk op 1 juni weer te openen zien veel ondernemers uitdagingen. Om de anderhalve meter afstand te waarborgen, kunnen minder mensen plaatsnemen op het terras. De Raalter fracties van VVD, CDA en GemeenteBelangen roepen daarom op om horecaondernemers meer ruimte te geven. In Olst-Wijhe delen de CDA- en VVD-fracties de oproep.

VVD, GemeenteBelangen en CDA hebben het college gevraagd of er afspraken gemaakt kunnen worden met horecaondernemers over de mogelijkheden om de terrassen uit te breiden. Ook wordt er gevraagd om de precariorechten aan te passen. Dit is de belasting die moet worden betaald voor het gebruik van openbare grond.

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.