Home / Nieuws / Voorlopig nog geen buurtbus tussen Wijhe en Raalte

Voorlopig nog geen buurtbus tussen Wijhe en Raalte

RAALTE/WIJHE –  De vrijwilligers van de buurtbusvereniging Wijhe-Raalte moeten nog even wachten voordat ze weer op de bus kunnen. Buurtbussen in onder ander de provincies Overijssel en Gelderland gaan voorlopig nog niet rijden. Dit heeft Keolis besloten, die in dit gebied het openbaar vervoer verzorgt.

“De buurtbussen zijn vanaf 16 maart al uit de dienstregeling gehaald en gaan voorlopig ook nog niet weer rijden. Ondanks de nieuwe maatregelen voor openbaar vervoer en uitbreiding van de  dienstregeling per 1 juni”, zegt Jeanette ten Have van Buurtbusvereniging Wijhe-Raalte.

“Wij willen eerst bekijken wat het opschalen met onze ‘grote’ bussen betekent voor onze chauffeurs en de maatregelen die daarbij horen om later te gaan bekijken hoe we qua maatregelen met de buurtbussen om moeten gaan.”

Zie ook www.keolis.nl

Lees ook

Rommelmarktroute Middel op Koningsdag

MIDDEL – Op Koningsdag, dinsdag 27 april, staat er een rommelmarkroute op het programma in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.