Voorlopig nog geen buurtbus tussen Wijhe en Raalte

RAALTE/WIJHE –  De vrijwilligers van de buurtbusvereniging Wijhe-Raalte moeten nog even wachten voordat ze weer op de bus kunnen. Buurtbussen in onder ander de provincies Overijssel en Gelderland gaan voorlopig nog niet rijden. Dit heeft Keolis besloten, die in dit gebied het openbaar vervoer verzorgt.

“De buurtbussen zijn vanaf 16 maart al uit de dienstregeling gehaald en gaan voorlopig ook nog niet weer rijden. Ondanks de nieuwe maatregelen voor openbaar vervoer en uitbreiding van de  dienstregeling per 1 juni”, zegt Jeanette ten Have van Buurtbusvereniging Wijhe-Raalte.

“Wij willen eerst bekijken wat het opschalen met onze ‘grote’ bussen betekent voor onze chauffeurs en de maatregelen die daarbij horen om later te gaan bekijken hoe we qua maatregelen met de buurtbussen om moeten gaan.”

Zie ook staging2.keolis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.