Home / Nieuws / Vera uit Laag Zuthem doet mee aan Junior Speaking Contest

Vera uit Laag Zuthem doet mee aan Junior Speaking Contest

LAAG ZUTHEM – Vera Knol, leerlinge van het Carolus Clusius College in Zwolle, heeft meegedaan aan de landelijke finale van de Junior Speaking Contest. Als afgevaardigde van de regio Noordoost Nederland deed de scholiere uit Laag Zuthem mee aan de landelijke finale.

De Junior Speaking Contest is een wedstrijd die wordt georganiseerd door het British Council en het Europees Platform. Zeven leerlingen van het middelbare onderwijs gaan de strijd met elkaar aan. Ieder geeft een speech in het Engels en beantwoordt daar een aantal vragen over. De speech van Vera had het thema ‘My Future is Now’.

Door het coronavirus kon de finale enkel in aangepaste vorm plaatsvinden. De 2020-editie was volledig digitaal. Vera zette een goede speech neer, maar uiteindelijk ging een ander er met de winst vandoor.

 

 

 

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.