Twente-supporters steunen thuiszorg

REGIO – FCT Reggestreek, de Hellendoornse supportersvereniging van FC Twente, heeft geld geschonken aan zestien verschillende thuiszorgteams in Twente en Salland. De club organiseert busreizen naar alle uit- en thuiswedstrijden van FC Twente. Die zijn gericht op de supporters uit Hellendoorn en omstreken, maar ook uit Raalte, Luttenberg en Haarle.

Aangezien in verband met de coronacrisis een aantal wedstrijden niet gespeeld kon worden, zat er nog een leuk bedrag in de pot. FCT Reggestreek deed daarop een beroep aan alle vaste supporters om dat bedrag beschikbaar te stellen aan de thuiszorg. En dat gebeurde. Zestien thuiszorgteams uit Twente en Salland, waaronder ook Carinovateam Luttenberg-Mariënheem, hebben in de afgelopen periode een cheque ontvangen.

Daarnaast hebben de Twente-supporters van de pot ook waardebonnen bij verschillende horecagelegenheden in Twente en Salland gekocht. Die zullen later als prijzen voor allerlei clubactiviteiten worden ingezet. Afgelopen weekend overhandigde Marc Oortwijn, namens FCT Reggestreek een cheque aan het Carinovateam Luttenberg-Mariënheem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.