Home / Sallandcentraal / Tulpen voor thuiszorgcliënten in Heino

Tulpen voor thuiszorgcliënten in Heino

REGIO – Op initiatief van een medewerkster van Carinova hebben alle ouderen in de thuiszorg in Heino een bos tulpen gekregen. Zij stapte naar Theo Wispels Bloemenshops in Heino om te vragen of de bloemenwinkel mee wilde werken aan haar idee. En zo geschiedde dat iedere cliënt van de thuiszorg in Heino een bos tulpen ontving. “Het was mooi om te zien hoeveel mensen je blij kunt maken met een bos bloemen. Eén cliënt gaf aan net een sombere dag te hebben, een betere dag konden wij niet uitkiezen om deze bos bloemen te geven”, zegt een medewerker van Carinova Heino. De thuiszorgorganisatie signaleert overigens dat de eenzaamheid bij ouderen steeds meer toeneemt.

Lees ook

Coronatestlocatie in Deventer verhuist binnenkort

ZWOLLE – GGD IJsselland opent binnenkort een nieuwe coronatestlocatie aan de Hannoverstraat 2 in Deventer. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.