Taaltrajecten verder met wandelingen

REGIO – Taalpunt Olst/Wijhe en Taalpunt Ommen starten met kleinschalige taalwandelingen. Gedurende een wandeling (op anderhalve meter) leren de deelnemers van hun vrijwillige taalcoaches meer over het spreken van de Nederlandse taal.

Met de wandelingen willen de taalpunten bestaande trajecten voortzetten, nu het al een tijdje niet mogelijk is om in de Bibliotheek samen te komen. Taalpuntcoördinator Diane Ruiter: “We denken dat dit een hele mooie manier is om te genieten van onze omgeving én te voorkomen dat het oefenen met de taal te lang blijft stil liggen.”

Ook wordt hiermee voorkomen dat sommige deelnemers in een sociaal isolement terechtkomen. Vrijwilligers en hun deelnemers worden opgeroepen zich aan te melden voor de wandelingen. De regels rond corona worden in acht genomen.

Belangstellenden kunnen zich melden door te bellen met Diane Ruiter, mob. 06-46 65 62 15.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.