Streep door Ponyweek 2020

HEETEN – Stichting Helami heeft besloten om de Ponyweek in Heeten niet door te laten gaan. “Er is op dit moment immers geen enkele zekerheid of er na 1 september wel mogelijkheden zijn voor een grootschalig evenement”, zo liet het stichtingsbestuur vorige week (voor de laatste persconferentie van het kabinet) weten.

“Minister-president Rutte heeft aangegeven dat er tot 1 september geen evenementen in ons land mogelijk zijn. Tevens werd aangegeven, dat we ons moeten voorbereiden op een langdurige periode van de 1,5 meter samenleving. Als bestuur hebben we ons toen de vraag gesteld of we dan in de vierde week van september wel een Ponyweek willen en kunnen organiseren. Al veranderen de regels na 1 september in positieve zin, wij denken door alle beperkingen die dan nog zullen gelden, geen Ponyweekwaardig feest te kunnen organiseren. De Ponyweek betekent namelijk negen dagen volop feest met tal van activiteiten waarbij vele duizenden mensen samenkomen en plezier hebben. Ook uit de verre regio’s weet men Heeten dan te vinden. Achter de schermen zijn we met een groot aantal vrijwilligers maandenlang bezig met de voorbereidingen om er elk jaar weer een onvergetelijk feest van te maken. Alles bij elkaar, heeft ons dit doen besluiten om de knoop nu alvast door te hakken en duidelijkheid te scheppen naar onze commissies, vrijwilligers, bezoekers, leveranciers en niet te vergeten alle pony’s:).”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.