Home / Sallandcentraal / Steun voor sportverenigingen in Olst-Wijhe

Steun voor sportverenigingen in Olst-Wijhe

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe heeft aan de sportverenigingen gevraagd om de huur voor de sportfaciliteiten voorlopig niet te betalen en gebruik te maken van de regeling van uitstel tot betaling tot en met 31 augustus. Landelijk is namelijk een steunpakket voor de sportverenigingen afgekondigd.

Dat steunpakket compenseert gemeenten voor de kwijtschelding van huurkosten voor sportverenigingen die geconfronteerd zijn met een omzetdaling over de periode van 1 maart 2020 tot 1 juni 2020 als gevolg van de coronamaatregelen. Dit houdt in dat sportverenigingen vanuit Den Haag gedeeltelijk of geheel gecompenseerd worden voor de huurkosten. Omdat echter niet bekend is hoe het steunpakket er in de praktijk uit gaat zien, vraagt Olst-Wijhe de sportverenigingen vooralsnog om de huur voor de sportfaciliteiten voorlopig niet te voldoen.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.