Spaar weer voor kledingvoordeel bij Dierckxsens mooivoormannen

(Advertorial)

RAALTE – Afgelopen winter heeft u in het weekblad van Salland kunnen sparen voor kledingvoordeel bij Dierckxsens mooivoormannenaan de Herenstraat 6 in Raalte. Deze lezersvoordeelactie was een groot succes. “Vandaar dat we de actie nu in het zomerseizoen herhalen. Deze week start alleen voor lezers van deze krant een spaaractie waarbij u voor grote korting op kleding kunt sparen.”

Foto: Evert Bremer sorteert alvast wat overhemden voor de actie

Vanaf deze week vindt u elke week spaarzegels in deze krant. Deze kunt u op de spaarkaart plakken die ook elke week in het Weekblad voor Salland staat. Met een volle spaarkaart (drie zegels) kunt u bij Dierckxsens kleding kopen met grote korting. Een volle spaarkaart geeft recht op een overhemd (lange of korte mouw) van 79,95 euro of 69,95 euro voor 29,95 euro of een polo van 39,95 euro of 49,95 euro voor 25 euro. Naast een gewone spaarzegel treft u ook elke week een bonuszegel aan in deze krant. Plakt u deze ook op een spaarkaart dan kunt u een extra overhemd of een polo voor het actiebedrag kopen.

U kunt kiezen uit circa 24 verschillende overhemden in de maten S t/m 4XL en uit circa 28 verschillende kleuren en kwaliteiten polo’s. Iedereen mag net zoveel artikelen sparen als hij of zij zelf wil. Mits de kaarten maar voor 14 juni ingeleverd worden.

Dierckxsens heeft de winkel aangepast aan de eisen van het RIVM. Als u 1,5 meter afstand houdt, kunt u met een gerust hart bij Dierckxsens winkelen. Dierckxsens mooivoormannen voert merken als State of Art, NZA, Fellows, Giorgio, Olymp, Profuomo, Studio Milano, MAC, Meijer, M5, Reset etc. Bij Dierckxsens kunt u terecht voor zowel casual- als voor dresskleding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.