Scouting Heino verzorgt gratis moederdagontbijtjes

HEINO – Scouting Heino biedt gratis Moederdag-ontbijtarrangementen aan. In verband met de coronacrisis kiest de scouting daarmee voor een nieuwe invulling van de jaarlijkse Moederdagactie. “In deze tijd verdienen veel moeders een steuntje in de rug. Verstoken van bezoek van kinderen en kleinkinderen of moeders die een drukke baan hebben of thuis onderwijs geven”, luidt de motivatie van Scouting Heino.

Aangezien het gratis wordt aangeboden, is dit jaar een beperkt aantal ontbijtjes beschikbaar. Iedereen die zijn/haar moeder wil nomineren, kan tot zaterdag 2 mei via staging2.scoutingheino.nl/moederdag een formulier invullen. Uiteraard wordt dan om een goede motivatie van ongeveer honderd woorden gevraagd. Voorwaarde is wel dat de moeders in Heino, Lierderholthuis of Laag Zuthem woonachtig zijn. Aan de hand van de motivaties bepaalt Scouting Heino welke moeders een speciaal ontbijt ontvangen. Hierover ontvangen de inzenders voor vrijdag 8 mei een bericht.

De Moederdagactie van Scouting Heino komt tot stand met dank aan Bakkerij Van der Most, Albert Heijn Heino, Theo Wispels Bloemenshop, ISS Facility Services, Melkvee- en leghennenbedrijf Kievitsbosch, Straetus Vechtdal en N35 Creatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.