Home / Algemeen / Salland1 brengt dorpsfeesten naar de radio

Salland1 brengt dorpsfeesten naar de radio

RAALTE/WIJHE – Tot en met augustus geen dorpsfeesten, dat is voor velen een hard gelag. Salland1 presenteert daarom nu elk weekend een virtueel dorpsfeest voor een andere kern in Salland. Uiteraard zijn alle andere Sallanders ook uitgenodigd. Op zaterdagavond gebeurt dat met opzwepende muziek in het radioprogramma ‘Welkom in de feesttent’ (21.00-24.00 uur). Daarin komen inwoners van de dorpen aan het woord, kunnen de luisteraars (drank)spelletjes doen en meer. Verzoekjes zijn bovendien ook welkom. Op zondagmiddag in het familieprogramma ‘De zondag van…’ (15.00 tot 18.00 uur) is er ook aandacht voor de verschillende dorpen en hun feesten. Samen met de luisteraars herinneringen ophalen aan typische tentfeestactiviteiten. De makers willen ook de organisatoren van dorpsfeesten en anderen erbij betrekken om samen een leuke invulling aan de programma’s te geven. Meedenken? Mail dan naar luuk@salland1.nl en/of bert@salland1.nl, app (of tijdens de uitzending bel) naar 0572-360188 of salland1.nl/app of stuur een bericht naar de Facebookpagina van Salland1.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.