Provincie onderzoekt mogelijkheden voor jongeren op woningmarkt in Overijssel

REGIO – In 2019 heeft de Overijsselse Vereniging van Krachtige Kernen in opdracht van de provincie Overijssel een onderzoek uitgevoerd naar de positie van de jongeren op de Overijsselse woningmarkt.  In vijf kernen zijn gesprekken gevoerd met jongeren die voor het eerst op zichzelf willen gaan wonen.

Het doel van het onderzoek ‘Starters op de woningmarkt in kleine Overijsselse kernen’ was het in kaart brengen van de huidige positie van starters op de woningmarkt in Overijssel, rekening houdend met ontwikkelingen zoals demografie, woningvoorraad, werkgelegenheid, opleidingsmogelijkheden en voorzieningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.