Home / tweetpost / Provincie onderzoekt mogelijkheden voor jongeren op woningmarkt in Overijssel

Provincie onderzoekt mogelijkheden voor jongeren op woningmarkt in Overijssel

REGIO – In 2019 heeft de Overijsselse Vereniging van Krachtige Kernen in opdracht van de provincie Overijssel een onderzoek uitgevoerd naar de positie van de jongeren op de Overijsselse woningmarkt.  In vijf kernen zijn gesprekken gevoerd met jongeren die voor het eerst op zichzelf willen gaan wonen.

Het doel van het onderzoek ‘Starters op de woningmarkt in kleine Overijsselse kernen’ was het in kaart brengen van de huidige positie van starters op de woningmarkt in Overijssel, rekening houdend met ontwikkelingen zoals demografie, woningvoorraad, werkgelegenheid, opleidingsmogelijkheden en voorzieningen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.