Home / Nieuws / Politie Heino waarschuwt voor nepaccount

Politie Heino waarschuwt voor nepaccount

HEINO – Frank de Jonge, de wijkagent in Heino, waarschuwt voor nepaccounts van politiebureaus op Instagram. Normaalgesproken delen politiebureau’s via dit platform informatie, foto’s en video’s over het politiewerk in de buurt. Onlangs werd er een nepaccount van de politie Heino ontdekt. Op dit account werd valse informatie gedeeld.

Foto: Instagram Frank de Jonge

Frank de Jonge meldt dat de beheerder van het nepprofiel inmiddels is opgespoord. “Na wat speurwerk werd een jongeman uit de regio Den Haag gevonden die dit profiel beheerde. Het profiel wordt verwijderd uiteraard en met de verdachte is inmiddels contact geweest.”

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.