Home / Nieuws / Oude foto’s van Gerard Vrakking op Instagram

Oude foto’s van Gerard Vrakking op Instagram

RAALTE – Fotograaf Gerard Vrakking plaatst sinds kort bijna elke dag oude foto’s van zijn hand op instagram.com/gerardvrakking. Vrakking heeft er als (pers)fotograaf in Salland en omgeving heel wat meters op zitten. De foto’s zijn gemaakt vanaf 1 januari 1985. Het gaat om zwart-witfoto’s van (gebeurtenissen in) Salland en omgeving; onder andere de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe, maar ook Lemelerveld, Haarle, Holten en Espelo. Op de foto een actie voor een nieuwe sporthal in Wijhe (1987).

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.