Ook vernieuwd museum De Laarman in Luttenberg mag eindelijk weer de deuren openen

LUTTENBERG – Vanaf 1 juni mag landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg weer bezoekers verwelkomen. Vier verdiepingen van het maalderijgebouw zijn inmiddels volledig gerenoveerd en er zijn twee nieuwe expositieruimtes gebouwd.

Drie jaar lang hebben vrijwilligers hard gewerkt en vanaf 1 juni mogen zij eindelijk het eindresultaat aan de bezoekers laten zien. Het gebouw heeft nu 1200 vierkante meter aan vloeroppervlakte. De inrichting en expositie zijn aangepast aan het thema ‘van bord naar boer’.

Per dagdeel mag het museum 25 bezoekers ontvangen. Zij moeten zich aanmelden via de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.