Online programma van Haarles Feest

HAARLE – Het Haarles Feest gaat niet door, maar de organisatie heeft besloten om van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni enkele activiteiten online aan te bieden. Op staging2.haarlesfeest.nl is het hele programma te vinden.

Foto: Dit jaar geen biertafels tijdens het Haarles Feest (archief, 2019)

Het feestweekend begint op 5 juni met de Bie Huus Quiz; een online quiz die je gewoon vanuit huis kunt spelen. Iedereen kan meedoen, inschrijving is vanaf vrijdag 29 mei mogelijk op staging2.haarlesfeest.nl.

Op zaterdag 6 juni is er voor de kinderen uit Haarle een mooie speurtocht. Wie de code weet te kraken, staat wat lekkers te wachten! In de middag is het tijd voor de Haarles Feest Proost Show. Vanaf 16.00 uur zorgen feest-DJ’s als Blonde Geert voor muziek. Natuurlijk is er ook ruimte voor verzoekjes. De Proost Show wordt live uitgezonden vanaf de Facebookpagina van het Haarles Feest en het YouTube kanaal.

Het weekend wordt op zondag 7 juni afgesloten met de Thuis Voor De Buis Woonkamer Bingo. Hierbij zijn meerdere prijzen te winnen, waaronder één minuut gratis winkelen bij Spar Slettenhaar. Kaarten voor deze bingo zijn te koop bij de Spar en Avia Spijkerman in Haarle. Veel sponsoren van het feest zijn lokale ondernemingen die het niet gemakkelijk hebben tijdens de coronacrisis. Daarom zijn alle prijzen voor de bingo ingekocht bij trouwe sponsoren, waaronder de minuut gratis winkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.