Omgevingsvisie Raalte ter inzage

RAALTE – De gemeente Raalte heeft de concept-Omgevingsvisie 2040 ter inzage gelegd. Het concept is te zien op raalte.nl/onzeleefomgeving. Daar staat ook meer informatie over het indienen van zienswijzen.

De visie moet de leidraad vormen bij afwegingen in de gemeenteraad en inwoners helpen bij het ontwikkelen van een initiatief. Voor het opstellen van de visie werden 1079 inwoners gehoord. Daarna werden drie kernopgaven gedefinieerd. Dit zijn de toekomst van het buitengebied; het aantrekkelijk en leefbaar houden van de bestaande wijken en dorpen én de positie van de gemeente Raalte in de regio.

Vervolgens hebben 115 visiemakers naar antwoorden gezocht op de drie kernopgaven. Deze groep bestond uit inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties uit de gemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.