Nu ook gratis telefonisch advies bij Energieloket Salland

RAALTE – Energieloket Salland breidt haar diensten in de gemeente Raalte uit met gratis telefonisch advies over energiebesparing en -opwekking. Huiseigenaren in Raalte en Olst-Wijhe konden al bij het loket terecht voor een energiescan aan huis; in Raalte nog steeds gratis, in Olst-Wijhe tegen betaling.

De extra service in Raalte werkt heel eenvoudig: als je een vraag hebt op gebied van energiebesparing, -opwekking of subsidiemogelijkheden (kortom, alles wat te maken heeft met het verduurzamen van de woning) neem je contact op met Energieloket Salland. Daar wordt de vraag doorgezet naar een energievakman. Raalte heeft vierhonderd gratis adviezen tot anderhalf uur per stuk tot de beschikking. De actie loopt tot en met maart 2021 of zo veel eerder de vierhonderd adviezen verstrekt zijn. Voor mensen die al een energiescan hebben laten doen is het telefonische advies niet gratis.

Deze actie is niet opgezet in verband met corona, maar ze is wel een goed alternatief voor de energiescans waarbij de energievakman aan huis komt. Die service voor huiseigenaren bestaat ook nog. Je kunt een gratis scan aanvragen, maar de uitvoering ervan wordt na de coronacrisis gedaan. Zie verder: duurzaaminsalland.nl/checklist-voor-gratis-energieadvies/. Voor vragen mail naar energieloketsalland@gmail.com of bel mob. 06-82119122.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.