Multifunctioneel beachcourtveld voor Lemelerveld

LEMELERVELD – Vanwege het minimale gebruik van het handbalveld in Lemelerveld hebben handbalvereniging Auto van Ewijk/LHC en volleybalvereniging de Bevers het idee opgevat om het kunstgras handbalveld om te bouwen tot een multifunctioneel beachcourtveld. Dit veld is toegankelijk voor alle Lemelervelders. Provincie Overijssel ziet de meerwaarde hiervan in en verstrekt subsidie. Beide verenigingen gaan nu met de gemeente aan de slag om het beachcourtveld in Lemelerveld zo snel mogelijk te realiseren.

Los van de leden van beide verenigingen die hier hun voordeel mee doen, zien beide verenigingen de duidelijke meerwaarde. Samen met beide verenigingen heeft de gemeente hiervoor een succesvol subsidieverzoek ingediend bij provincie Overijssel. “Hier zijn we ontzettend blij mee, want zonder deze subsidie van de provincie zou het realiseren van een beachcourtveld waarschijnlijk bij een droom zijn gebleven”, aldus Gerben ten Broeke, namens volleybalvereniging de Bevers.

“We kunnen niet wachten om te starten”, vertelt Nicole van Oene namens handbalvereniging Auto van Ewijk/LHC. “We hebben allerlei ideeën, waarbij we ook personen en organisaties in de kern Lemelerveld betrekken om er samen een Lemelervelds succes van te maken.”

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.