Mijlpaal: Na vijftig jaar zwaait Cor af bij bouwbedrijf Meijer

RAALTE – Hij begon als leerling bij bouwbedrijf Meijer en nu gaat Cor Oosterlaken, na vijftig jaar dienstverband bij het bouwbedrijf uit Raalte, genieten van z’n welverdiende pensioen.

“Er is veel veranderd, maar wat altijd is gebleven is de collegialiteit, het enthousiasme en de betrokkenheid van het bedrijf. Ik ben nog nooit een dag met tegenzin naar het werk gegaan. Dan weet je dat je een goede match bent”, zegt Cor.

Na vijftig jaar komt er dus een einde aan het dienstverband bij bouwbedrijf Meijer. “50 jaar! Hoe vaak maak je dit nog mee”, zegt Martijn Endeman. “Het bedrijf wil hem hartelijk danken voor zijn inzet, vakmanschap en betrokkenheid. We wensen hem al het goeds voor de toekomst!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.