Lions Olst-Wijhe verrast Zingende Badmutsen

WIJHE – De Lionsclub Olst-Wijhe heeft de Zingende Badmutsen een nieuwe muziekversterker cadeau gedaan. Onder de noemer ‘De Zingende Badmutsen houden de moed erin’ tuffen Femke Haaksma en Luisella Lai van Theateratelier ToiToiToi met hun solex en muziekkar de gemeente Olst-Wijhe door met liedjes van vroeger en sketches. Via UtHuus, Goede Buren en particuliere initiatieven krijgen de Badmutsen locaties door om (alleenstaande) ouderen en/of mensen die om welke reden dan ook een verzetje kunnen gebruiken, te verblijden met een onverwachts bezoekje op de stoep. De Lionsclub Olst-Wijhe had begrepen dat de muziekversterker van het tweetal aan vervanging toe was en besloot daarom een nieuwe te schenken. “Precies de gewenste, volgens Luisella Lai”, zo laat de Lionsclub weten. Voor meer informatie over de Zingende Badmutsen mail naar info@zingendebadmutsen.nl. Zie verder staging2.zingendebadmutsen.nl (of Facebook).
(Foto G. Aberson)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.