Jumbo sponsort coachjassen VV Hoonhorst

DALFSEN/HOONHORST – Jumbo Kamphuis uit Dalfsen heeft voor vijf jaar bijgetekend als sponsor van VV Hoonhorst.

Afgelopen vrijdagmiddag was er, ondanks de coronamaatregelen, toch even een officieel moment voor de ondertekening van het contract. Eigenaar Ronald Kamphuis was wederom bereid om VV Hoonhorst te voorzien van coachjassen, voor zowel VV Hoonhorst als de jeugdcombinatie JCHW (Hoonhorst-Wijthmen). Vanaf 1 september prijkt Jumbo Kamphuis op de nieuwe zomer- en winterjassen van de vereniging. Jumbo Kamphuis is voor VV Hoonhorst geen onbekende. In 2010 stelde Ronald onder de naam van C1000 ook al een digitaal sponsorbord ter beschikking. Verder is de Jumbo als hoofdsponsor al enkele jaren trouw verbonden aan de Jumbo Kamphuis Crossloop in Hoonhorst.

Foto: Links: Ronald Kamphuis (Jumbo Kamphuis) en rechts Wim van Lenthe namens VV Hoonhorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.